Straps and More

Straps and More

Straps and More is ontstaan uit een passie voor Horloges, in 1993 aangewakkerd door de aankoop van mijn eerste horloge. De Seiko 7T32 7G90 Black Dail uit die vroege jaren 90. Dit was voor mij persoonlijk het begin van een tot op de dag van vandaag durende passie. Gelukkig had Seiko niet alleen de 7T32 serie maar veel meer om te ontdekken en te bestuderen modellen. Na de opkomst van het internet was het zelfs mogelijk om een Horloge te kopen uit Japan, ik denk dat ik voor velen kan spreken dat dit een enorme boost was aan de hobby. Men was niet meer afhankelijk van een erkend punt die alleen de bestaande voorraad wou verkopen!. Gelukkig is dat nu anders, nu is er altijd de mogelijkheid om buitenlandse merken of modellen te bemachtigen in Nederland. Als uw favoriete Steeldive of model er niet tussen staat kunt u die gewoon bij ons bestellen.

Straps and More heeft als doelstelling de Horloge passie voor iedereen beschikbaar te houden. En kwaliteit producten te leveren. als het nu gaat om Straps, Onderdelen, Horloges of Horloge gereedschappen

Straps and More heeft het op voorraad, met altijd scherpe prijzen en gratis track en trace verzending bij een bestelling boven de 49,99 euro.

Gebaseerd op de 20 jaar lange hobbymatig inkoop uit verre landen, zorgt Straps and More voor betaalbare goede kwaliteit producten in de Webshop.

Suede Nato Straps

Deel deze post