Eerste Authorized Steeldive shop, verkoop punt in Nederland

Eerste Authorized Steeldive shop, verkoop punt in Nederland

Geïnspireerd op de meest beroemde Diver Horloges uit het verleden. Steeldive is een jong ambitieus Horloge merk dat een groot assortiment aan classic Horloges (Hommages) heeft. Betrouwbare uurwerken Japan NH35 behoren tot de standaard en passend bij ontwerp, toepassingen en een stijlvol design net als de originelen uit de tijd. Hiermee heeft Steeldive kwaliteit, betrouwbaar en betaalbaar op de kaart gezet.

Steeldive levert al Horloge onderdelen sinds jaar en dag aan de meest bekende merken, steeldive is sinds 2018 een geregistreerd merk. Sinds dien is Steeldive continu bezig om zichzelf en haar producten te verbeteren en dat blijft niet onopgemerkt bij de Horloge liefhebbers, Steeldive is een begrip.

Straps and More is trots om als eerste geautoriseerde Nederlandse Steeldive shop / online winkel / verkooppunt te mogen bestaan, en Steeldive producten te mogen leveren aan de Nederlandse markt. Straps and More heeft sinds 2019 goede contacten met Steeldive en krijgt zijn leveringen rechtstreeks van de Steeldive fabriek. Zo is de klant er van verzekerd 100% garantie te krijgen aan de echtheid en de 2 jaar garantie op het uurwerk. Straps and More doet niet aan Dropship en heeft alle aangeboden artikelen op voorraad. Dus nooit rare verassingen over achteraf te betalen import btw/invoer kosten.

Steeldive SD1969 (Seamaster Ploprof)

Deel deze post